Itzinya är ett program som hjälper dig att komma igång med ett fungerande företag så snabbt som möjligt. Vi finns på Hospitalsgatan 12 i Norrköping och är inriktade på dig som är ny i Sverige. Tack vare samarbete med Norrköpings kommun och några ytterligare sponsorer är programmet kostnadsfritt för dig.

Namnet Itzinya är en ordlek med de engelska orden: It’s in you. Vi kallar programmet så eftersom vi fokuserar på att locka fram de entreprenörsegenskaper som du redan har i dig.

Vi startar den 5:e gruppen den 20 augusti 2018. Programmet är 4 månader på halvtid. Du kan söka till programmet som nyanländ eller om du bott i Sverige länge. Du måste dock ha fått ditt uppehållstillstånd. Även om du är under ”Etableringen” kan du söka då det räknas som en ”aktivitet” från Arbetsförmedlingens sida. Vi kör programmet på svenska men Khaldoun som är handledare pratar även arabiska och engelska.

application_sv

I Itzinya får du rådgivning och coaching av personer med erfarenhet och passion för företagande. Hela upplägget är väldigt praktisk. Tanken är att ni ska använda perioden till att få igång era företag och ser gärna att ni kan ställa ut era första fakturor innan programmet är slut. Ni kan använda vår lokal som ert kontor där ni har möjlighet att sitta och arbeta med era idéer, både dagtid och kvällar och helger om ni vill.

Ni kommer att få mycket praktiska uppgifter, där ni hela tiden arbetar med era egna företagsidéer. Det är helt i sin ordning att idéerna förändras under programmets gång och det är även tillåtet att byta företagsidé om man kommer på något mycket bättre.

Du är välkommen att ringa till Khaldoun om du har frågor: 073-335 95 98. Han pratar svenska, engelska och arabiska.

Detta projekt är ett samarbete mellan Itzinya, Norrköpings kommun, Norrköping Science Park, Nyföretagarcentrum Norrköping, Portalen och Idéfabriken.

application_sv

Vi söker också sponsorer som vill stötta vårt arbete samt besöka oss och dela några erfarenheter från företagande. Om du är intresserad så hör av dig till: norrkoping@itzinya.se